ADIYAMAN / BESNİ - Sarıyaprak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Okulumuzda İŞ Sağlığı ve Güvenliği Kursu

SARIYAPRAK ÇPAL BİYOLOJİ BİLGİ YARIŞMASI

Şbt

Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire başkanlığı ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine '12-17 yaş Grubu İçin Trafik Eğitimi' verilmiştir.Trafik konusunda öğrencilerimiz aydınlatılmış ve farkındalık oluşmuştur.Emeği geçen komutanlarımıza çok teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen 32 takımın mücadele ettiği genç kızlar kategorisi dart oyunlarında okulumuz  il 3.sü olarak bölge finallerine katılma hakkı kazanmıştır. Bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Hüseyin Payam'a ve öğrencilerimiz Tuba Sablak, Sultan nur Turan, Berfin Kilinç ve Dila Akıncı'ya çok teşekkür ederiz.Kurum olarak sadece akademik başarıda değil aynı zamanda sosyal,  kültürel ve sportif başarılara imzamızı atmaya devam edeceğiz.

Şbt

Besni Sosyal Hizmet Merkezi tarafından öğrencilere yönelik eğitim verildi.

Ock

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Son Hafta Etkinlikleri Resfebe Bulmaca

Sosyal hizmetler ilçe müdürlüğü tarafından okulumuza kuaför hizmeti

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Cumhuriyetimizin yüzücü yılını okulumuzdaki zeşitli etkinliklerle kutlandı.

Depremde hocamızı kaybettik.

May

Okulumuz 2022 YKS de ilçe ikincisi olmuştur.

Ock

Hayırsever gurbetçi vatandaşımızdan okulumuza kitap bağışı

May

Okulumuz ERASMUS+ Avrupa birliği projeleri kapsamında ´´ Erken Çocuklukta Temel Dil Etkinlikleri´´ isimli projeyi geçiren besnide tek adıyamanda 7 okul arasında yer alarak büyük başarıya imza atmıştır.

May

ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜMÜZ BİR YIL BOYUNCA EMEK VEREREK ORTAYA ÇIKARDIKLARI ESERLERİ SERGİLEDİ